U petak, 19. jula, u leskovačkom  Narodnom pozorištu nastupiće i sastav Miško Plavi Trio. Početak nastupa je u 21 čas i 20 minuta.

Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, idr.

Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program „Music Around the World“ sa kojim je odžao više od 100 koncerata u Japanu gde je objavio i album „Istok ljubi zapad“. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Stevan Milijanović – jazz pijanista, zavrsio džez odsek na fakultetu muzičkih Umetnosti u Beogradu. Komponuje, aranžira, pravi muziku za svoj bend EJO. Svira u bendovima kao što su Vladimir Tubic Quintet, Gorica Sutic and Grooveheadz, Filip Surrral and Grooveheadz, The Ikigai Collective, Igor Vince i drugi.

Srđan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u zemlji. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodišnjak. Nastupao je i snimao sa mnogim poznatim muzičarima i grupama. Njegov stil sviranja karakteriše visok tehnički nivo i virtuoznost.

Kroz svoje bogate muzičke karijere članovi benda Miško Plavi Trio su stvorili autentičan muzički izraz, sublimirajući više stilova u snažan i emotivan autorski rezultat, svirajući kombinaciju klasične, džez i mediteranske muzike, a istovremeno lucidno koristeći elemente soul, fank, rege i world music uticaja, sa naglašenim uplivom balkanskog folklora u pojedinim numerama. Osim autorskih kompozicija na koncertima se mogu čuti I specifične virtuozne obrade rok, soul i džez standarda, poput dela Stivija Vondera, Astora Pjacole, Cream i drugih.