Adnan Teskeredžić Trio će gostovati na Drum Dum Fest-u 04 25. juna 2014. godine.

U sastavu su, osim Adnana, Lordan Muzaferija (bas) i Senko Salihbegović(klavijatura).

Adnan Teskeredžić je završio Fakultet Za Saobraćaj i Komunikacije u Sarajevu. Tokom studiranja se prijavio na Jazz akademiju u Beču, koji je tada i položio i na osnovu pokazanog znanja upisan u drugu godinu studija u klasi profesora Dieter Herfert. Usled finansijskih problema i obaveza u Sarajevu, nije završio studiranje.

Počeo je da svira 1994. godine kada je završio kurs za decu i početnike pri SOS Kinderdorf Organizaciji u klasi predavača Seada Avdića.

U poslednjih 15 godina je bio član mnogih bendova, radio i sarađivao sa mnogim poznatim izvođačima, te radio na TV projektima i emisijama.

Lordan Muzaferija je završio osnovnu muzičku školu u Visokom, a zatim i vanredno srednju muzičku školu u Zenici. Tokom svog obrazovanja, pokazao je veliki potencijal i ostvario brojne rezultate u vidu nagrada i diploma.

U poslednjih desetak godina je sarađivao sa mnogim estradnim umetnicima, radio klupske svirke i svirao na moto skupovima širom B i H.

Sa svojim alternativnim bendom „Codex“ ostvario zapažene rezultate na Heineken Music festivalu u Zenici. Sa istim bendom je osvojio i prvu nagradu na takmičenju mladih bendova B i H 2002. godine.

Senko Salihbegović je završio osnovnu školu za muzičko obrazovanje „Avdo Smajlović“ u trajanju od 6 godina. Nakon završetka škole je počeo da sluša bluz i uči bluz skala, a u skorije vreme i Jazz standarde.

Nakon završetka srednje škole kreće da se aktivno bavi muzičkom produkcijom i sviranjem, te nastupa sa raznim izvođačima: u 2010. godini sa bendom „Naftalin“, 2011. sa bendom „Heaven“ sa kojim i dalje nastupa, zatim „Tribute Balašević Orchestra“ koji je ima mnoge nastupe i u poslednje dve godine sa zvezdom narodne muzike i sevdalinki Enesom Begovićem.