Peđa Velikov Pex, jedan je od najboljih leskovačkih bubnjara i od prvog dana uz Drum Dum Fest.  Uz bubnjeve je odrastao, a njegovi nastupi bili solo, bili sa bendom, svake godine su revijalni deo festivala činili bogatijim i lepšim. Samouk i uvek je kako kaže, nekako morao da se snalazi i saznaje…

“Bilo bi mi mnogo lakše da je DDF krenuo ranije i da nisam morao sve sam na svoj način da saznajem. Niko od nas nije imao viziju da će sve ovako izgledati i da će izrasti u ovakav jedan festival i da će dovesti ovoliko domaćih i svetskih imena, tako da mi je čast da nastupim i kad god sam tu, jer imam osećaj da nastupam sa svim tim velikanima koji su bili i moji uzori. Zato hvala orgnizatorima i trudiću se da se uvek odazovem i dam svoj doprinos”.

Peđa Velikov Pex nastupa u leskovačkom Narodnom pozorištu u subotu, 30. septembra, u revijalnom delu programa. Početak revijalnog programa zakazan je za 20:00 časova. Karte, po ceni od 1000 RSD, za revijalni program festivala, možete kupiti u Murphy’s pabu, u Leskovcu.