Organizator volonterskog programa i festivala: Udruženje „ Muzička komunikacija“ osnovano 2011. godine sa ciljem da promoviše muziku kao sredstvo komunikacije. Udruženje je te iste godine kad je osnovano i pokrenulo prvi festival bubunja na Balkanu pod nazivom „ Drum Dum Fest“ i na taj način široj publici približilo bubanj.

O festivalu: Drum Dum Fest, muzički festival, jedini u Srbiji i na Balkanu, promoviše bubanj, ritam i bubnjare. Edukativnim delom Festa, kroz interativne bubnjarske radionice, unapređuje znanje zainteresovanih učesnika, dok kroz revijalni deo Festivala promoviše bubnjeve i bubnjare širem auditorijumu. Kroz takmičarski deo Festivala, želi da podstakne i predstavi mlade ljude koji se bave muzikom i udaraljkama.
Rad sa volonterima/kama i priprema: SVI odabrani volonteri/ke će proći obuku, jedan sastanak od sat vremena gde će volonteri/ke dobiti instrukcije i biti upoznati sa detaljama organizacije festivala.
Obuka će biti održana u ponedeljak, 16. juna, u 16h, u Omladinskom klubu. Prisustvo svih volontera DDF4, na tom sastanku je OBAVEZNO!
Vreme angažovanja: Očekujemo da se volonteri/ke uključe oba dana (25. i 26. jun) od 15h – 00h u po jednu smenu svakog dana.
Profil volontera: Mladi i svi oni koji se tako osećaju, odgovorni, timski nastrojeni, sa iskustvom ili bez.
Bitno je samo da volonteri/ke žele da nauče i da pomognu. Sve potrebne informacije volonteri/ke će dobiti na obuci, a u toku programa će imati podršku koordinatora volontera/ki za sektor za koji se volonter/ka prijavio/la.
Sektori angažovanja:
– Doček gostiju
– Tonske probe
– Bina i binska oprema
– Backstage
– Radionice
– Takmičenje
Broj potrebnih volontera/ki: po šest volontera/ki po sektoru, ukupno 36

Šta volonter/ka može da očekuje od programa:
– da bude deo tima
– zanimljiva poznanstva i nove veštine
– da bude deo dinamičnog, društveno angažovanog i kreativnog tima
– majcu i kačket festivala
– potvrdu o volontiranju i učešću
Rok i način prijavljivanja:
Prijavu možete preuzeti ovde: [wpdm_file id=3] Popunjene prijave poslati najkasnije do 5. juna na adresu: [email protected]. Svi koji budu primljeni biće obavešteni najkasnije do 10.juna i tom prilikom dobićete informacije o pripremnoj radionici.

Očekujemo Vas!!!