Organizatori su deo programa posvetili mladim nadama, tako da će prve festivalske večeri, u programu DDF kids biti predstavljeni najmlađi bubnjari (do 15 godina), a drugo festivalsko veče, kao i svih ranijih godina, ima takmičarski karakter za DDF teense, gde će palice ukrstiti najbolji mladi bubnjari uzrasta od 15 do 21 godine.

U kategoriji DDF teens, za najbolje učesnike obezbeđene su novčane nagrade (10.000 RSD za treće, 20.000 RSD za drugo i 30.000 RSD za prvo mesto). Najboljima iz kategorije DDF kids biće uručeni prigodni pokloni.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 20. juna preko formulara koji se nalazi na sajtu www.drumdumfest.com i pošalju video snimak (min. 30 sec) na [email protected]. DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. DDF teens mogu koristiti matrice, ili izvesti kompoziciju sa bendom. I ove godine organizatori neće naplaćivati kotizacije za učesnike, a troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.

Drum Dum Fest 07, koji će biti održan 14. i 15. jula u Leskovcu, publici će predstaviti bubnjare iz Srbije i regiona.

Prijavu možete preuzeti ovde. [wpdm_file id=7]