KONKURS ZA UČEŠĆE NA TAKMIČARSKOM DELU
DRUM DUM FEST 03

Udruženje “Muzička komunikacija”, nosioc i organizator Drum Dum Fest-a, raspisuje konkurs za Takmičarski deo Drum Dum Fest-a 03, koji se održava 26. i 27. juna 2013. god. u Leskovcu. Takmičarskim delom, Drum Dum Fest želi da afirmiše i stimuliše što više mladih ljudi da se bave muzikom i sviranjem bubnjeva i perkusija.

Ove godine, Takmičarski deo Drum Dum Fest-a biće održan u dve kategorije :

  • DDF kids ( bubnjari od 7 do 12 god. )
  • DDF teens ( bubnjari od 12 do 18 god. )

Takmičari treba da izvedu program i to:

  • DDF kids po slobodnom izboru, u trajanju do 5 min.
  • DDF teens jedna kompozicija u trajanju do 5 min. i drum solo u trajanju do 5 min.
    DDF teens mogu koristiti matrice ili izvesti kompoziciju sa bendom.

Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva. Za prijavu takmičara na takmičarski deo Drum Dum Fest-a 03, potrebno je dostaviti popunjenu prijavu, koju mozete preuzeti ovde [wpdm_file id=1] i video snimak kandidata, najkasnije do 25. maja 2013. god., na adresu: Udruženje Muzička komunikacija, ul. Zejnela Ajdini 33, 16 000 Leskovac, sa naznakom “Drum Dum Fest Takmičar” ili na mail [email protected].
Troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Ove takmičarske godine neće biti naplaćivana kotizacija za učešće na Takmičarskom delu Drum Dum Fest-a.
Takmičare očekuju robne nagrade i diploma, koje će dodeljivati žiri, sastavljen od eminentnih umetnika i radnika u kulturi.