Dragi naši prijatelji, ljubitelji ritma i dobre muzike, svi vi koji ste nas verno pratili i pitali se šta će se dešavati ove godine sa DDF-om, obaveštavamo Vas da organizatori “Drum Dum Festa” počinju sa aktivnostima vezanim za ovogodišnji festival, koji je jubilarni, deseti po redu i koji je, kao što znate,  trebalo da bude održan prošle godine, ali je, zbog epidemiološke situacije i svih neizvesnosti koje je donela pandemija, odložen za ovu godinu. Mi smo godinu jubileja obeležili filmom “Decenija dobrog ritma”  podsećajući se svih sjajnih trenutaka i divnih ljudi za koje nas vezuje prethodnih devet godina.

 

Ove godine, sa dobrom nadom da će situacija biti stabilnija i izvesnija, krenuli smo u organizovanje festivala i o programu i svim dešavanjima vezanim za ovogodišnji DDF obavestićemo vas 24. avgusta, za kada smo zakazali druženje sa svima dobro znanim i dragim Markom Đorđevićem, jednim od najboljih bubnjara današnjice.

Ali ono što je već od danas aktuelno jesu konkursi koje organizator raspisuje za ovu godinu. U pitanju su konkurs za volontere, konkurs za takmičarski deo “DDF teens” i konkurs za najbolje fotografije “Objektivom kroz muziku”.

Sve detaljne informacije kao i formulari za apliciranje biće uskoro postavljeni na sajt www.drumdumfest.com. 

Kao i svih prethodnih godina i ove godine pozivamo mlade koji vole muziku, ritam i bubnjeve, vole da se druže i upoznaju nove ljude i žele da steknu nova iskustva u organizovanju ovakve vrste događaja, da se prijave i postanu deo našeg tima volontera.

Mladi bubnjari od 15 do 21 godine mogu da se prijave na takmičarski deo festivala, pokažu svoje znanje i osvoje nagrade koje će ove godine biti izuzetno zanimljive.

A kad je u pitanju foto konkurs, sve će biti slično ranijim konkursima, ali bi bilo zanimljivo da, u duhu trenutka, učesnici konkursa pošalju fotografije koje su “zabeležile” muziku u “doba korone”. To, naravno, nije uslov, jer je tema kao i uvek “Objektivom kroz muziku”  ali je deo našeg razmišljanja o neobičnosti sadašnjeg trenutka. I ove godine, u realiziciji ovog segmenta festivala dobićemo podršku majstora fotografije iz foto-kluba Leskovac.

U nadi da ove godine naši planovi neće biti osujećeni i da ćemo se družiti uz dobar ritam i dobru muziku, pozivamo vas da pratite naše stranice i naš sajt, te se unapred radujemo novim druženjima. Uželili smo se i vas I koncerata, kao i naših prijatelja koji su učestvovali u ovoj priči u prethodnih deset godina. Jedva čekamo da se opet sastanemo! “Drž’te fige” da sve bude kako smo planirali, da budemo zdravi, bezbedni i veseli na 10. Drum Dum Festivalu.