Jasmin Sultanić

Perspektivni mladi bubnjar i perkusionista. Svoje ozbiljnije muzičke uspehe beleži u Beču, tokom studiranja na prestižnim konzervatorijumima muzike „Conservatorium Wien“ i jazz-orijentisanom „JAM Music Lab“.

Sarađivao je sa mnogim umetnicima u različitim stilovima muzike, od grunge-a, preko rock-a, do jazz-a i popularnih varijacija istog. Trenutno je frontmen jazz trojke koja radi na sopstvenom materijalu. Od ostalih bendovskih aktivnosti bitno je pomenuti Black Box Radio, Roquette, My Corcovado, Project Eastnbull, Rom Azul,Ljubinka Jokic Trio,Hot Club De Gaspar,Adrian Gaspar Trio sa kojima beleži nekoliko turneja po Austriji, mnoštvo svirki te svoj portfolio obogaćuje nastupima na prominentnim evropskim festivalima kao što su Nova Rock, Frequency, Donau Insel, i drugi.

Od individualnih nastupa ili kratkoročne saradnje sa poznatim jazz, rock i drugim umetnicima, bitno je pomenuti imena kao što su Edin Bosnić (klavir, harmonika), Nenad Vasilić (bas), Adrian Gaspar (klavir),Ljubinka Jokić (vokal, gitara), Boško Stanojević (bas, prethodno član EKV-a) i mnoge druge.

Na DDF 03 će nastupiti sa Adrian Gaspar Triom.