Igor Malešević – Drum Dum Workshop i nastup na revijalnom delu festivala 27. juna

Jedan od najboljih bubnjara, po mišljenju mnogih i najbolji na Balkanu i šire.

Trenutno sarađuje sa poznatim balkanskim muzičarem, Rambom Amadeusom, od nastupa na EuroSongu u Azerbejdžanu. Svira u bendu Rambo Amadeus & the Two Winnetous, pripremajući novi studijski album i realizujući letnju turneju sa bendom.

Decembra 2012. realizovao 17 solističkih nastupa u 12 kineskih gradova od Pekinga do Hong Konga u saradnji sa kinematografskom grupom Blitzfilm (DE) i Kinemastik (MLT).

Sarađivao je sa autorom prve knjige koja tretira tematiku modernih bubnjeva na našim prostorima, Lazarom Džamićem, snimio je 3 albuma sa veteranima rock muzike – YU grupom (uključujući i live album povodom 25 godina benda), poslednju deceniju radio je sa najvećom estradnom zvezdom popularne domaće muzike, Svetlanom Cecom Ražnatović.

Publici je poznat po saradnji sa više kultnih autora i izvođača (kultni album ,,Sve što vidim i sve što znam“ alternativnog rock sastava Bjesovi, albumi etno jazz doajena Vasila Hadžimanova, Slobodana Trkulje, projekat ,,Kosmos Štasmos“ sa Đorđem Miljenovićem koji je otvorio prvi Exit festival 2001. godine itd.).

Održaće radionicu 27. juna od 18:30 do 19:30 h u Leskovačkom Kulturnom Centru, nakon čega će iste večeri, nastupiti na revijalnom delu festivala.