Udruženje “Muzička komunikacija”, nosioc i organizator Drum Dum Fest-a, raspisuje konkurs za Takmičarski deo Drum Dum Fest-a 06, koji se održava 29. i 30. juna 2016. godine u Leskovcu. Takmičarskim delom, Drum Dum Fest želi da afirmiše i stimuliše što više dece i mlade ljude da se bave muzikom i sviranjem bubnjeva i perkusija.

Posebnu pažnju želimo da posvetimo „malim“ bubnjarima, DDF kids-ima (bubnjari od 7 do 15 godina), koje ćemo predstaviti 29. juna 2016. Za DDF kids, koji žele da nastupe na Drum Dum Fest-u 06, potrebno je popuniti Prijavu za učešće na DDF 06. DDF kids treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 min.

Ove godine, Takmičarski deo Drum Dum Fest-a biće održan u kategoriji DDF teens ( bubnjari od 15 do 21 godina ).
DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 min. i drum solo u trajanju do 5 min.
DDF teens mogu koristiti matrice ili izvesti kompoziciju sa bendom.

Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva. Za prijavu takmičara na takmičarski deo Drum Dum Fest-a 06, potrebno je dostaviti popunjenu prijavu koju možete preuzeti ovde
[wpdm_file id=6]
i video snimak kandidata, najkasnije do 30. maja 2016. godine, na adresu: Udruženje Muzička komunikacija, ul. Zejnela Ajdini 33, 16 000 Leskovac, sa naznakom “Drum Dum Fest Takmičar” ili na mail [email protected].

Troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Ove takmičarske godine neće biti naplaćivana kotizacija za učešće na Takmičarskom delu Drum Dum Fest-a.
Takmičare očekuju robne nagrade i diploma, koje će dodeljivati žiri, sastavljen od eminentnih umetnika i radnika u kulturi.