Nakon uspešno održane  prve večeri Drum Dum Festa 007 u Leskovcu, deo programa drugog festivalskog dana odložen je zbog kiše.

Organizatori poručuju da će nastupi za koje je publika ostala uskraćena usled lošeg vremena biti održani u sredu, 19. jula, u leskovačkom Narodnom Pozorištu.

Drum Dum Fest 007 ne bi mogao biti ostvaren da nije sponzora i prijatelja. Naime, Festival se ostvaruje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca, Kompanija Aktavis, potom Evergreen for Developtment, Tahal group, R Line Sticks, Mg Mivela.

Prijatelji Festivala su Leskovački kulturni centar, Turistička organizacija Leskovca, Kancelarija za mlade Leskovac, kojima se pridružuje i Narodno pozorište Leskovac. Organizator je Udruženje Muzička Komunikacija.

U sredu ćete moći da pogledate i poslušate program DDF Teens, gde će nastupiti sledeći takmičari: Nikola Jovanović, Lazar Stamenković, Aleksandar Mihajlović, Milan Danilović, Branko Cvetković i Luka Stefanović.

Takođe, očekuje vas i nastup Tanje Jovićević i Oktobra, kao i bendova Vele & Supernova, Trio Peks i Felowship. Početak programa najavljen je za 20 časova.

Podsećamo da su građani Leskovca imali prilike da vidi defile bubnjara kada su i nastupili Cvetković – Nikičić kvartet, Petar Radmilović trio, Kepa & Free Spirits, Crveni Karton, Miloš Branisavljević duo ,kao i mlade nade u sklopu  programa DDF kids. Uspešno su ostvarene i Drum Dum bubnjarske radionice na čelu sa eminentnim predavačima.