Drum Dum Fest Leskovac | Nastavlja se Drum Dum Fest 007
none none none none none none
none none none none none none none none none none none
Nastavlja se Drum Dum Fest 007
jun 2019

4

Kategorija: Vesti i najave
Autor: DDF

Nakon uspešno održane  prve večeri Drum Dum Festa 007 u Leskovcu, deo programa drugog festivalskog dana odložen je zbog kiše.

Organizatori poručuju da će nastupi za koje je publika ostala uskraćena usled lošeg vremena biti održani u sredu, 19. jula, u leskovačkom Narodnom Pozorištu.

Drum Dum Fest 007 ne bi mogao biti ostvaren da nije sponzora i prijatelja. Naime, Festival se ostvaruje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca, Kompanija Aktavis, potom Evergreen for Developtment, Tahal group, R Line Sticks, Mg Mivela.

Prijatelji Festivala su Leskovački kulturni centar, Turistička organizacija Leskovca, Kancelarija za mlade Leskovac, kojima se pridružuje i Narodno pozorište Leskovac. Organizator je Udruženje Muzička Komunikacija.

U sredu ćete moći da pogledate i poslušate program DDF Teens, gde će nastupiti sledeći takmičari: Nikola Jovanović, Lazar Stamenković, Aleksandar Mihajlović, Milan Danilović, Branko Cvetković i Luka Stefanović.

Takođe, očekuje vas i nastup Tanje Jovićević i Oktobra, kao i bendova Vele & Supernova, Trio Peks i Felowship. Početak programa najavljen je za 20 časova.

Podsećamo da su građani Leskovca imali prilike da vidi defile bubnjara kada su i nastupili Cvetković – Nikičić kvartet, Petar Radmilović trio, Kepa & Free Spirits, Crveni Karton, Miloš Branisavljević duo ,kao i mlade nade u sklopu  programa DDF kids. Uspešno su ostvarene i Drum Dum bubnjarske radionice na čelu sa eminentnim predavačima.