Cvetković & Nikičić Quartet nastupiće 14. jula u Leskovcu na Drum Dum Festivalu 007. Ovi mladi momci otpočeće svoj performans od 21h.

Bend je osnovan 2016. godine na džez odseku na FMU,a članovi su studenti fakulteta za jazz muziku u Beogradu. Bend se bavi autorskim radom i svojim aranžmanima jazz be bopa, post bopa.

Članovi benda su:

Denis Nikicić (gitara)

Bojan Cvetković (klavir)

Ivan Stanković (kontrabas)

Dimitrije Mojsijević (bubnjevi)

Članovi benda svirali su na festivalima u Sarajevu, Herceg Novom, Kosovskoj Mitrovici, Novom Sadu, onda na Nišvilu, Green Town Jazz Fest-u i drugima.

Bubnjar Dimitrije Mojsijević, rođen je 5. aprila 1995. godine u Novom Sadu.Bubnjeve je počeo svirati sa 10 godina. Završio je osnovnu i srednju muzičku školu “Isidor Bajić’ smer udaraljke, u klasi profesora Srđana Palačkovića. Trenutno studira  na “Fakultetu muzičkih umetnosti“ u Beogradu na odseku za jazz i popularnu muziku u klasi profesora  Miroslava Karlovića. Godinama učestvuje na “Letnjoj jazz akademiji“ u Novom Sadu.

Nastupa sa bendovima Griot quartet, Ivan Švager Ambire bandom, SwingEraj jazz kombinatpm. Takođe, nastupao je na Nišvilu, , potom festivalu Hearts in harmony, Green town fest-u, u Mojo klubu…