Drum Dum Fest 007 spustio je pred prepunom salom Narodnog pozorišta u Leskovcu svoje zavese. Poslednje večeri Festivala bubnjara nastupili su, Tanja Jovićević i Oktobar, Vele & bend, Trio Pex, Fellowship, kao i mlade nade iz takmičarskog dela programa DDF Teens.

Publika je uživala uz uvek rado slušane pesme koje izvodi Tanja Jovićević, kao i uz svetski poznate hitove različitih žanrova koji su izveli bendovi, Trio Pex , Fellowship i Vele & bend.

Žiri u sastavu, Nikola Kokan Gavrilović, Igor Velikov i Goran Trajković odlučio je da nagrade u kategoriji DDF Teens pripadnu sledećim učesnicima:

  1. Luka Stefanović;
  2. Milan Danilović;
  3. Branko Cvetković.

Podsećanja radi, DDF teens izveli su jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. Za najbolje učesnike obezbeđene su novčane nagrade: 10.000 dinara  za treće, 20.000 dinara za drugo i 30.000 dinara za prvo mesto.

  • Nikola Kokan Gavrilović, osvrnuo se na sam začetak DDF-a, istakao veliki napredak mladih bubnajra i uručio nagrade izvođačima, koji su proglašeni za najbolje na sedmom izdanju Drum Dum Festa.

Zahvaljujemo se sponzorima i prijateljima Festivala. Drum Dum Fest se ostvaruje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca, Kompanija Aktavis, potom Evergreen for Developtment, Tahal group, R Line Sticks, Mg Mivela.

Prijatelji Festivala su Leskovački kulturni centar, Turistička organizacija Leskovca, Kancelarija za mlade Leskovac, kojima se pridružuje i Narodno pozorište Leskovac. Organizator je Udruženje Muzička Komunikacija.

 

Ostanite uz nas do narednih Drum Dum bubnjarskih aktivnosti i sledećeg Festivala.