Drum Dum Fest Leskovac | Drugog DDF 007 dana deo programa odložen zbog kiše
none none none none none none
none none none none none none none none none none none
Drugog DDF 007 dana deo programa odložen zbog kiše
jul 2017

16

Kategorija: Vesti i najave
Autor: DDF

Nakon uspešno održane  prve večeri Festivala bubnjara u Leskovcu, kada su nastupili Cvetković – Nikičić kvartet, Petar Radmilović trio, Kepa & Free Spirits, Crveni Karton, kao i mlade nade u sklopu  DDF kids-a, deo programa planiranog za drugi festivalski dan, subotu, 15. jul, odložen je  zbog kiše.

Bubnjarsku radionicu je ovog puta održao Miloš Branisavljević u prostorijama Leskovačkog kulturnog centra. Da je Miloš jedan od najboljih izbora za predavača na Drum Dum radionicama potvrđuje i njegova impozantna biografija, koju možete detaljnije pogledati OVDE.

Miloš Branisavljević je kasnije na sceni DDF-a izveo performans zajedno sa saksofonistom Rastkom Obradovićem, koji sa njim svira od perioda srednje škole. Studiorao je u Norveškoj, nastupao sa Big bendom RTS-a, Markom Đorđevićem, Vasilom Hadžimanovim i drugima.

Okupljenu publiku, koja je željno iščekivala nastupe na bini u dvorištu Šop – Đokićevog kompleksa ni loše vreme nije oteralo. Pevali su zajedno uz vanvremenske hitove koje su izvodili Tanja Jovićević i Oktobar. Ipak, i posle velikog napora organizatora nakon nekoliko pesama Tanje Jovićević, iz bezbednosnih razloga, program je morao biti prekinut.

U bliskoj budućnosti ćemo vas obaveštavati o daljem toku i razvoju događaja, kao i o preostalim nastupima.

Festival se ostvaruje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca, Kompanija Aktavis, potom Evergreen for Developtment, Tahal group, R Line Sticks, Mg Mivela.

Prijatelji Festivala su Leskovački kulturni centar, Turistička organizacija Leskovca, Kancelarija za mlade Leskovac. Organizator je Udruženje Muzička Komunikacija.