Nakon uspešne promocije Drum Dum Festa 007 u Zaječaru, u sklopu zaječarske Gitarijade, mladi bubnjari Drum Dum grupe promovisali su sedmi DDF i u Vranju i Leskovcu.

U pešačkoj zoni u centru Vranja u četvrtak 6. jula bubnjari su se družili s građanima pretstavljajući svoje umeće na bubnjevima i ovogodišnji program DDf-a, ujedno približavajući svoj instrument šetačima, od kojih su, naravno, najmlađi bili najoduševljenjiji i, kao i uvek, spremni da se late palica i okušaju svoje mogućnosti u sviranju ovog instrumenta. Nakon sat vremena druženja sa Vranjancima i uspešnog pretstavljanja festivala, Drum Dum grupa se vratila u Leskovac sa obavljenom mislijom promovisanja bubnja kao instrumenta i uz spoznaju da i u Vranju sazrevaju mlade bubnjarske nade koje će narednih godina pretstaviti svoj talenat na bini DDF-a, kao što će ove godine to biti slučaj sa najmlađim zaječarskim bubnjarima koji će se pretstaviti u okviru programa DDF kids.

U petak je Drum Dum grupa ovogodišnji program festivala predstavila i svojim sugrađanima koji su, sada već naviknuti na programe u okviru DDF-a, rado prilazili da muziciraju sa mladim leskovačkim bubnjarima, raspitivali se o programu i dešavanjima koja ih očekuju narednog vikenda i razgovarali sa njima naročito o radionicama u okviru festivala, koje su postale ne samo bubnjarima, već i onima koji vole bubnjeve, jako značajan deo programa te ih rado posećuju i uživaju u svemu što im mogu preneti veliki znalci, kakve Drum Dum festival uvek rezerviše za workshop-ove u dva festivalska dana.

Nakon ovih promocija, sledeće nedelje održaće se i promocija u Nišu, o kojoj ćemo vas blagovremeno obavestiti, a onda vas očekujemo u dvorištu Šop Djokićevog etno kompleksa u petak i subotu. Dobro došli!